RULL Aarhus Kommune

’RUm til Leg og Læring’

RULL-programmet har til formål at skabe spændende og fremtidssikrede læringsrum i skoler, dag- og fritidstilbud. Læringsrum er inde- og udemiljøer i Aarhus Kommune, der skal inspirere børn og unge til aktiv brug af deres kroppe og sanser, stimulere deres kreativitet og invitere til leg og læring.

I 2010 arbejdede WR primært som ekstern konsulent på RULL projektet i Århus Kommune der over en 10-årig periode vil skabe både pædagogisk udvikling og bygningsmæssig opgradering af samtlige institutioner og skoler i Århus. I analyse og designfasen stod hun for procesdesign, facilitering af processer, inspiration og redskaber mv. Herunder bl.a. gennemførelse af brugerproces og udvikling af idékataloger til skoler, daginstitutioner og klubber i 6 områder.

Winie Ricken har endvidere bidraget til RULL ved at være facilitor i den tidlige fase og lagt logo til RULL projektet (RULL logoet `blomsten`, der illustrerer at et godt læringsmiljø kræver overensstemmelse mellem både fysiske rum, organisering og pædagogisk praksis er udviklet af Winie Ricken i ph.d. studie af samspil mellem arkitektur og pædagogik med undersøgelse af nye og ombyggede skoler, afhandling 2010)

LEARNING SPACES v/ Winie Ricken

Heibergsgade 30, 8000 Aarhus C

Telefon: 2878 2872

wr@learningspaces.dk​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

facebook​  linkedin